• banner duhovna univerza 2016 net

Ezoterično
znanje

Ezotericno Znanje2

Meditacija
- POT K SEBI

Gozd

DUHOVNA PREOBRAZBA

Preobrazba Metulj2

Duhovna etika
in vrednote

Duh.etika Vrednote

Potovanje k Sebi – 7 poti do duše

Ptice in sonce

Vabljeni na uvodno predavanje
Ponedeljek, 16. in 23. marca, ob 18.00
Ruska 13, Ljubljana

V časih, ko se zdi, da se dogodki vrtijo hitreje, kot jim uspemo slediti, je dobro poznati pot do stabilne točke. Kajti stabilna točka vedno obstaja, ne glede na nemir, ki je morda prisoten. Kot pri gibajočem se kolesu, je stabilnost nikjer drugje, kot v samem središču vrtenja. Pot do tega središča je potovanje k Sebi.

◊◊◊

V življenju je veliko stvari, ki jih moramo narediti. Ena najpomembnejših je, da spoznamo sebe in raznolike poti, ki vodijo do sebe. To je dogodivščina brez primere, v kateri spoznavamo značilnosti, lepoto, pa tudi preizkušnje, skrivnosti in zaklade te poti ter pokrajin, prek katerih vodijo. Tako kot ima vsakdo svojo pot skozi življenje, ima vsakdo tudi svojo pot, ki ga vodi k sebi: za umetnika je to pot lepote, znanstvenik se poglablja v matrico stvarstva, nekomu spet je to pot delovanja, drugemu pot srca in ljubezni. Kolikor ljudi, toliko načinov.

V programu Potovanje k sebi bomo spoznavali 7 poti do duše. Spoznali bomo ne samo, katera nam je najbolj domača, ampak tudi, kako nas lahko vsaka obogati in nam odkrije spoznanje tistega dela sebe, ki ga morda že dolgo iščemo za kopreno zunanjega videza in minljivosti.

Nekaj poudarkov iz vsebine:
Pot modrosti – Na tej poti bomo začeli spoznavati, kdo vse sem ter kakšen vse sem.
Pot srca – V odgovoru na vprašanje, po čem hrepeni naše srce, se bomo srečali z aspiracijo, globokim mirom, radostjo, sprejetostjo in ljubeznijo.
Pot luči – To je pot kultivacije razuma, da postaja vedno bolj odprt, sproščen, buden in čuječ, ter nas odpira pravemu zaznavanju tega trenutka ter sebe v njem.
Pot rituala – To je pot obrednosti in plesa z dušo v našem vsakdanjem življenju. Srečali se bomo s pomenom reda in ritma v svojem življenju.
Pot delovanja – Delovanje pomeni akcijo ali karmo. Pravilno delovanje v tem trenutku je jamstvo za 'dobro karmo' v naslednjem.
Pot harmonije – Ta pot nas uči, kako živeti polnost pravilnih odnosov: do sebe, z drugimi, do narave.
Pot volje – Je pot poguma, neustrašnosti, tveganja in sposobnosti žrtvovanja. Ni za vsakega, a vendar brez nje nihče ne more zares priti do Sebe.

Način dela in trajanje:
Program bo potekal v obliki tedenskih srečanj, ob ponedeljkih, od 18. do 20.30 ure, od konca marca do junija, in od septembra do novembra 2020. Julija bo vikend seminar. Podrobnejši urnik in termin seminarja bodo objavljeni na začetku programa.

Program je oblikovan kot preplet predavanj iz večne modrosti in ezoterike, izkustvenih ter energijskih vaj, treninga čuječnosti in meditacije ter pogovorov. Zapiske predavanj in obravnavanih tem boste prejemali sproti na srečanjih.

Šolnina: ob vpisu poravnate prvi obrok v višini 105 EUR, preostali del šolnine poravnate v 8 mesečnih obrokih po 105 EUR. Ob enkratnem plačilu celotne šolnine prejmete 5% popusta. Enako velja, če sta oba udeleženca iz istega gospodinjstva. Kdor je v preteklosti obiskoval katerega od programov Duhovne univerze ali Šole čustvene inteligence, ima ob vpisu 10% popust.

Program bo vodila Barbara Škoberne, učiteljica za osebno in duhovno rast. Informacije in prijave Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041/248 339.

Predvideni začetek 30. marca 2020.

֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍

Vabljeni na uvodno predavanje v program
Potovanje k Sebi – 7 poti do duše.
Ponedeljek, 16. in 23. marca, ob 18.00
Ruska 13, Ljubljana

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku