• banner duhovna univerza 2016 net

Ezoterično
znanje

Ezotericno Znanje2

Meditacija
- POT K SEBI

Gozd

DUHOVNA PREOBRAZBA

Preobrazba Metulj2

Duhovna etika
in vrednote

Duh.etika Vrednote

(24.3.) Zdravilna moč kristalov

Kristali2Nova Gorica - sobota 24. 3. od 9.30 do 13.30

Želite doživeti vpogled in izkušnjo sveta kristalov in njihovih različnih energij in vibracij? Kristali izžarevajo bogastvo energij, ki ves čas v svojo okolico vnašajo vitalnost, svežino, višjo stopnjo urejenosti in pretočnosti. Iz kaosa ustvarjajo red ter prinašajo subtilno svetlobo v svojo okolico. So sevalniki energij, ki pomagajo ob najrazličnejših težavah ali pa preprosto, pri izboljšanju življenja. Spodbujajo razvoj intuicije, nas odpirajo v zaznavo energij, izboljšajo delovanje telesa, čustev in misli. Izžarevajo magnetizem, ki nas povezuje z energijskimi in duhovnimi svetovi, z življenjem nasploh, z ljudmi ter s svetom dev in angelov.

Na delavnici bomo raziskovali in zaznavali energije različnih kristalov, se poglabljali v njihovo skrivnostno zdravilno bit, spoznali različne načine energijskega dela z njimi in neskončne možnosti uporabe.

Prijave možne najkasneje do četrtka, 22.3.!

Število udeležencev je omejeno.

Vse informacije in prijave: Nataša Zorc, M:031 640 323 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku