• banner duhovna univerza 2016 net

Dragi obiskovalci spletne strani Duhovne univerze!

Vse se nenehno spreminja in preobraža. Od trenutka, ko z rojstvom vdihnemo prvič, do tistega zadnjega izdiha, ko se pripravimo na povratek Domov, smo del nenehne preobrazbe. Zunanje oblike se spreminjajo, a v sebi nosijo rast in dozorevanje notranje esence, zavesti, duše.

Naša skupna, bogata karma nas je pripeljala do tega posebnega in svečanega trenutka, ko se poslavljamo od Duhovne univerze. Vendar ne od njenega bistva – to iskro duha, polno smisla, topline ljubezni in svežine modrosti, ki se je 35 let izražala skozi obliko Duhovne univerze, čaka novo življenje. Preobrazba prihaja od znotraj.

Iz osrčja Duhovne univerze je, kot iz bisera v lotosu, vzcvetela misterijska šola – Akademija misterijev.

Na prehodu

Akademija misterijev je tu za vse vas, ki se želite podati na plemenito pot spoznavanja neumrljive biti – duše, globljega smisla ter poglabljanja v duhovne misterije lastnega življenja in širše celote, katere neločljivi del smo.

Vabljeni, da nas spoznate. V besedah in slikah smo želeli podati notranjega duha, ki se preliva na naših rednih srečanjih na Akademiji misterijev ter nas navdihuje in prežema na skupni hoji po Poti.

Na naši novi spletni strani najdete tudi informacijo o predstavitvenih večerih Akademije misterijev z vpisom. To je lepa priložnost, da se srečamo neposredno, ter da dobite občutek za čudovite notranje, duhovne razsežnosti Akademije misterijev – njene tri stopnje: Misterij duše – Misterij posvečenja – Misterij umetnosti življenja z dušo – ter se morda odločite za vstop ...

Vabljeni, da nas od sedaj naprej spremljate na novi spletni strani www.akademija-misterijev.org in dobrodošli!

Učitelji Akademije misterijev