• banner duhovna univerza 2016 net

Ezoterično
znanje

Ezotericno Znanje2

Meditacija
- POT K SEBI

Gozd

DUHOVNA PREOBRAZBA

Preobrazba Metulj2

Duhovna etika
in vrednote

Duh.etika Vrednote

Ali oblaki vedo, kam potujejo (8.7.2019)

OblakiMnogo-noga hobotnica razprostira svoje bele okončine na modrem ozadju. Giblje se ležerno in spretno, hop, in že steguje svoj ud do prve v številni kopici belih ovčk, zafrkljivo poskakujočih na prostrani modrini. Tečejo, da bi dosegle Pegasa, hitečega proti brezdanjim planjavam modre neskončnosti.

Delavnica Vršič

Ajdovska deklicaSkrite moči narave

Sreda, 17. julij od 8.00 do 13.00

V okrilju očakov kot so Prisank, Razor, Mojstrovka, se bomo skozi vaje in meditacijo uglaševali z našimi naravnimi svetišči visokogorja. Povezali se bomo z devskimi varuhi, uporabili svojo kreativnost, da jih upodobimo, prepojili se bomo z njihovo lepoto in z duhovno močjo, ki nas bo povezala z najglobljim izvorom znotraj sebe in znotraj pokrajine.

Osebno svetovanje

tarot

  • Kaj mi sporoča univerzalna modrost skozi simbole Tarota – raziskovanje psihoenergijskega ozadja življenjskih situacij in odkrivanje poti v razrešitev. Simboli Tarota dajejo uvid in nakazujejo rešitve za križišča in vozle v katerih smo se zataknili. Odpirajo pogled na tokove prihodnosti in razumevanje energij preteklosti.
  • Kristali – Kristali so neusahljivi vrelci energij. Na precizen način vpeljujejo novo energijo v nas, ki vodi v večje ravnovesje, urejenost biopolja in zdravje. Svetovanja o izbiri in uporabi kristalov, uglasitev izbranega kristala za različne namene: samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito, za zdravljenje prostora, za živali...

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz

Ob petkih ob 18h uri.

Urnik v poletnem času se bo prilagajal prisotnosti udeležencev. Če bi se želeli pridružiti, se prosim prej pozanimajte po telefonu (sms na 041 248 339).

 

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, med katero prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Namenjena je vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost in vam taka oblika duhovnega služenja ustreza. Prispevek za prostor 3 eur. Prosimo za točnost.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku