• banner duhovna univerza 2016 net

Ples z dušo

Kresni čas – krasen čas ...

Nasmeh Špikove skupine

Nasmeh Špikove skupine. Foto: Nata

Prav ob prehodu iz pomladi v poletje smo v prelepem Gozdu Martuljku preživeli meditativno-ustvarjalni konec tedna z dušo. Ob poglabljanju v dušo so vznikale v nas podobe, občutja, misli, ki smo jih prelili v medsebojno delitev, v slike in pesmi in ples – delimo nekaj utrinkov iz tega navdihujočega medsebojnega druženja.

Skupaj nadaljujemo jeseni – pot k Sebi, k duši – in ples z dušo –, s tem skrivnostnim in najbližjim nam bitjem, ki je temelj in središče našega življenja – in izvir vsega dobrega, kar lahko damo svetu.

Vabljeni, da se nam pridružite ...

S srčnimi pozdravi,
Leo, Vesna

Tarot svetovanje na poti življenja

Mandala modro oranzna m

Vabljeni na osebni pogovor in svetovanje, ki vam lahko pomaga pri razumevanju in razreševanju osebne in tudi družinske karme. Simboli tarota dajejo podobo nezavednim vzrokom in vzgibom, ki nas vodijo skozi življenje. Zato je takšno svetovanje tudi delček potovanja k samemu sebi. Celovito in zaokroženo svetovanje je sestavljeno iz dveh srečanj.

V času omejitev zaradi Covida, poteka svetovanje preko Zooma. Na izrecno željo tudi v živo, z ustrezno zaščito.

Cena posameznega srečanja je 60 evrov. Srečanji si sledita v časovnem razmiku najmanj enega tedna in največ 14 dni, v skladu z vašimi možnostmi.

Več informacij glede prijave in poteka: 031 640 323, Nataša Zorc

Vtisi udeležencev naših minulih delavnic

V tem času, osredotočenim na probleme in nabitim z informacijami, ki jih težko sproti sprocesiramo, sta mi duhovni delavnici pri Barbari pomagali, da sem se ustavila, umirila, pogledala vase, pobrskala kar imam dobrega znotraj sebe in se temu ''dobremu'' dve uri posvečala. Kot rezultat sem na koncu imela lažjo, bistrejšo glavo in polno srce pozitivnih občutenj, ki sem jih naprej širila na moje bližnje.

Zaradi takojšnjega pozitivnega učinka je bila to zame nadvse dragocena izkušnja.

Andreja

Kako je, če si srce?

Delavnica

Sreda, 22. julij od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

»Vse, kar poznam, je ljubezen in moje srce je neskončno in povsod.« Hafis

Ljubezen, njena prisotnost ali odsotnost, zaznamuje naše življenje verjetno bolj kot katera koli druga stvar. Na praktični dvourni delavnici bomo izkusili delček mistične poti k duši, v katerem ljubezen in radost raztopita osebnostne meje in omejitve ter se zlijeta v širši proces rasti in preobrazbe.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku