• banner duhovna univerza 2016 net

Delavnica Kamniška Bistrica

Kamniška bistrica1 m

Skrite moči narave

Sobota, 22. junij od 8.30 do 12.30

Kamniška Bistrica z izvirom je polna notranjega lesketa in pršečih vrelcev energije. Tamkajšnja magnetična aura je tako bogata, da zlahka zdrsnemo vanjo in se prežamemo z notranjo lepoto ter občutimo in doživimo notranje vrvenje, ples energij in devskih varuhov. S pomočjo vodene meditacije ter vaj se bomo poglobili v energijske nianse tega kraja in v živahno in lahno skrito življenje belih in zelenih dev.

Osebno svetovanje

pav

  • Tarot – vpogled v življenjsko situacijo in dileme s pomočjo Tarota. Kaj vam simboli pripovedujejo o vas in vašem življenju. Pogovor in svetovanje.
  • Kristali – svetovanja o izbiri in uporabi kristalov, uglasitev izbranega kristala za različne namene: samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito, za zdravljenje prostora, za živali ...

Informacije o ceni in prijave, Nataša Zorc, mobi: 031 640 323, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz

Ob petkih ob 18h uri.

Urnik v poletnem času se bo prilagajal prisotnosti udeležencev. Če bi se želeli pridružiti, se prosim prej pozanimajte po telefonu (sms na 041 248 339).

 

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, med katero prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Namenjena je vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost in vam taka oblika duhovnega služenja ustreza. Prispevek za prostor 3 eur. Prosimo za točnost.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku