• banner duhovna univerza 2016 net

Intuitivni Tarot

Razvoj globljega videnja skozi simbole Velike Arkane

Delavnica za razvoj intuicije

Petek 26. (18h do 21h), sobota 27. (9h do 16h) in nedelja 28. oktober (9h do 13h) ter dodatno srečanje po dogovoru z udeleženimi. Ljubljana.

tarot

Namen simbolov Tarota ni napovedovanje prihodnosti. To je pot samoraziskovanja in samospoznavanja. Skozi delo s simboli tarota razvijamo intuitivne potenciale. Tarot uči o globinah življenja, o osebnem in duhovnem razvoju. Njegovi simboli nas vodijo po labirintu izzivov na poti, emocij in mentalnih predstav, ki nam pomagajo globlje uvideti življenje in sebe. Njegova sporočila vsebujejo ključ do podzavesti in modrost nadzavesti. Velika arkana je zakladnica 22-ih vzorcev in izzivov, s katerimi se srečujemo in ki nas potiskajo naprej po poti samospoznanja. Zato je Tarot dragoceno orodje, ki nam prinaša inspiracijo in uvid. To je zdravilna, navdušujoča in navdihujoča moč simbolov.

Tečaj Globinske meditacije v Ljubljani

MeditacijaSpoznajte globine in skrivnosti lastne duhovne biti, ki jo opredeljujejo resnica, lepota in dobrota.

V globinah naše zavesti se skrivajo številni potenciali, kot so: mir, stabilnost, igrivost, sproščenost, nenavezanost, originalnost, radost, modrost, ljubezen ... in še bi lahko naštevali.

Meditacija, v kolikor jo pravilno izvajamo, nam omogoča priti v stik s temi potenciali.

Osebno svetovanje

modro zlata mandala

  • Osebno svetovanje in usmeritve na poti osebnega in duhovnega razvoja s pomočjo simbolike Tarota. Kaj vam Tarot pove o vas samih, vaši duhovni poti, življenju, odnosih?

  • Kristali – kateri kristal je za vas primeren, za samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito, za dom ... ? Kako si pomagati s kristali in njihovo magično zdravilno močjo. Svetovanje pri uporabi in izbiri ustreznih kristalov, uglasitev kristala za vašo osebno rabo.

Informacije, Nataša Zorc, M: 031 640 323, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz

Od 1. septembra 2018 dalje bodo transmisijske meditacije potekale po prilagojenem urniku. Za več informacije pokličite 031 640 323.

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku