• banner duhovna univerza 2016 net

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz mČez poletje TRANSMISIJSKE MEDITACIJE na Ruski ulici ne bo.

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Velika invokacija

Velika invokacija je izredno močno »orodje«, ki nam je bilo dano, da lahko prikličemo energije mojstrov modrosti. Učitelj sveta, Kristus Maitreja, jo je prvič uporabil junija 1945, ko je naznanil drugim mojstrom, da se je pripravljen vrniti med ljudi, takoj ko bo mogoče, to je, ko bo človeštvo naredilo prve korake v smeri medsebojne pomoči, delitve in sodelovanja v skupno dobro. Mojstri modrosti so jo iz senzarja, prastarega jezika mojstrov, prevedli v angleščino v taki obliki, da jo ljudje lahko razumemo in uporabljamo. Človeštvu je bila dana prek Alice A. Bailey. Danes je prevedena v skoraj vse svetovne jezike. Vsak dan jo uporablja na tisoče ljudi po celem svetu, ki si prizadevajo za pravilne medčloveške odnose in trajen mir.

Kristali - sporočilo moči in lepote

kristalKristali so modreci zemlje in mineralnega sveta. Za nas imajo dragoceno sporočilo, do katerega lahko pridemo s pomočjo intuicije. Česa nas učijo, kaj nam sporočajo? Kako se lahko povežemo z njimi in občutimo njihove energije? Kaj je tisto, kar ustvarja vrhunsko lepoto in red v njih? Kako delujejo na okolico in človeka, kakšne energije izžarevajo? Prevzamejo nas s svojo lepoto, lesketom svetlobe, imajo pa moč, da v nas izzovejo potrebo po spremembah, da nas uglasijo v višjo, zdravo vibracijo, da nam pomagajo na mnogotere načine.

Tarot - učitelj na duhovni poti

tarot

Magična delavnica

Orakelj Tarota. Sporočila modrosti na poti razvoja, zapisana v simbolih Velike Arkane. 22 kart, 22 skrivnosti, 22 vrat, 22 resnic! Navdušujoča in navdihujoča moč prepoznanja. Karte tarota so univerzalne, sodijo v vsak prostor in čas, v vsako življenjsko zgodbo. V katerikoli izmed njih lahko vidite življenje in razkrivate njegovo modrost. Vsaka karta ima skrit pomen, ki vam največ pove o vas samih, prav tukaj in zdaj! Pojasnjuje preteklost, razvozlava sedanjost, odstira prihodnost.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku