• banner duhovna univerza 2016 net

Čemu živim - kdo sem in kam grem

Delavnica

Torek, 16. junija od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

Smisel življenja za mnoge ni zgolj filozofiranje. Je vprašanje, ki vabi k poglobljenemu razmišljanju in spoznavanju samega sebe. Takšnim je bil namenjen tudi rek na antičnem templju boga Sonca v Delfih, vklesan v razbeljen kamen: »Človek, spoznaj samega sebe!« Če prepoznavate, da vas pobuda, ki nikoli ne zastara, nagovarja tudi sredi današnjega sveta, dobrodošli.

Na delavnici bomo prek krajših izkustvenih in meditativnih vaj deležni izkušnje, kdo smo in kam gremo.

Karma – roka usode in ljubezni

Delavnica

Sreda, 17. junija od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

Zakaj se mi dogajajo te stvari? Zakaj so moji odnosi tako zahtevni? Kdaj bo konec težav v mojem življenju? Okoliščine, ki nas pričakajo ob vstopu v življenje, lahko poimenujemo z besedo usoda ali karma. Naša osebna karma se ne zrcali samo skozi primarno družino, temveč tudi skozi vse ljudi, ki jih srečamo in različne situacije, v katerih se znajdemo. Kakor nam je karmični okvir 'dan', pa nam hkrati predstavlja nove priložnosti za spremembo, zorenje, nadaljevanje poti.

Na delavnici bomo spoznali karmo kot zemljevid, ki nas postopoma usmerja k preseganju danih okoliščin in k samouresničevanju.

Kako je, če si srce?

Delavnica

Četrtek, 18. junija od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

Ljubezen, njena prisotnost ali odsotnost, zaznamuje naše življenje verjetno bolj kot katera koli druga stvar. Na praktični dvourni delavnici bomo izkusili delček mistične poti k duši, v katerem ljubezen in radost raztopita osebnostne meje in omejitve ter se zlijeta v širši proces rasti in preobrazbe.

Vtisi udeležencev naših minulih delavnic

Barbarine delavnice prek aplikacije Zoom so bile čudovite. Bile so celostne, kar pomeni, da so zaobjele teorijo, ponudile so čas za razmislek in izmenjavo misli in vključevale so stik s sabo, ki je vse povedano še poglobil in zares vtisnil v srce. Naloge so bile izvirne in vedno drugačne, teme so bile zanimive in dušne. Čeprav delavnice niso bile v živo, temveč prek aplikacije Zoom, sem se počutila kot del skupine, energija je bila ravno tako močna in nasploh mi je bil tak način srečevanja pisan na kožo, saj ne živim v Sloveniji, a sem se kljub temu lahko udeleževala srečanj, ki sem jih sicer ne bi mogla. Veselim se novih programov!

Nika

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku