• banner duhovna univerza 2016 net

Intuitivno branje sporočil Tarota

Delavnica za razvoj intuicije

Petek 2. marec, (od 18.00 do 21.00), sobota 3. marec (9.00 do 13.00) in nedelja 4. marec (9.00 do 13.00). Ljubljana

tarot

Spoznajte nekaj novega o Tarotu, ustvarjalno raziskovanje in samoraziskovanje skozi simbole starodavne ikonografije in skritih sporočil Velike Arkane.
Tako kot nas Tarot uči o življenju, nas uči o nas samih. Njegovi simboli nas vodijo po labirintu človeških izzivov na poti razvoja, lastnih emocij in razumskih predstav, ki nam pomagajo globlje uvideti življenje in sebe. Njegova sporočila vsebujejo skrito modrost podzavesti in nadzavesti. Velika arkana je zakladnica 22-ih vzorcev in izzivov, s katerimi se srečujemo in ki nas potiskajo naprej po poti samospoznanja.

Delavnica kristali – varuhi zdravja

Kristali2Ljubljana – sobota 17. februar (od 9.00 do 14.00)
Nova Gorica – sobota 24. februar (od 9.00 do 14.00)

Lepota kristalov še posebej pride do izraza takrat, ko primanjkuje svetlobe. To je obdobje zime, ko narava tudi vodo spreminja v snežne kristale. Ta čas je čaroben, saj svetloba, ki jo je zunaj manj, bolj zažari v notranjosti vseh bitij in tudi kristalov. Njihova zdravilna moč je osvežujoča, pomirjajoča, spodbudna in razvija zunajčutne zaznave.

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz m

OB PETKIH ob 18h

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Za več informacij pokličite 041 248 339.

Osebno svetovanje

  • modro zlata mandalaTarot – kaj vam simboli Tarota govorijo o vas in vašem življenju? Terapevtski pogovor in svetovanje.
  • Kristali – kateri kristal je primeren za vas, za samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito ... ? Kako si pomagati s kristali in njihovo magično zdravilno močjo. Svetovanje pri uporabi in izbiri ustreznih kristalov.

Informacije, Nataša Zorc, mobi: 031 640 323, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku