• banner duhovna univerza 2016 net

Septembrska delavnica na otoku Ižu

Iž

ŽIVETI TUKAJ IN ZDAJ

9. – 16. september 2017

(OPOZORILO: Termin na spletni strani hotela in v brošurah je napačen.)

Že sedmo leto zapored lahko preživite z nami teden dni na globoko sproščujoči delavnici na očarljivem otoku sredi Dalmacije. Morje in zrak sta ravno prav topla, gneče ni več, čaka vas vse, kar potrebujete.

Transmisijska meditacija ob svetlobnem križu

Svetlobni kriz m

Z jesenjo spet začenjamo z rednimi transmisijskimi meditacijami.

VSAK PETEK ob 18h

Prvič v petek, 22. septembra od 18h - 20h, Ruska ulica 13 / III, Ljubljana.

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Velika invokacija

Velika invokacija je izredno močno »orodje«, ki nam je bilo dano, da lahko prikličemo energije mojstrov modrosti. Učitelj sveta, Kristus Maitreja, jo je prvič uporabil junija 1945, ko je naznanil drugim mojstrom, da se je pripravljen vrniti med ljudi, takoj ko bo mogoče, to je, ko bo človeštvo naredilo prve korake v smeri medsebojne pomoči, delitve in sodelovanja v skupno dobro. Mojstri modrosti so jo iz senzarja, prastarega jezika mojstrov, prevedli v angleščino v taki obliki, da jo ljudje lahko razumemo in uporabljamo. Človeštvu je bila dana prek Alice A. Bailey. Danes je prevedena v skoraj vse svetovne jezike. Vsak dan jo uporablja na tisoče ljudi po celem svetu, ki si prizadevajo za pravilne medčloveške odnose in trajen mir.

Mi v medijih

Zunajtelesne izkušnje

Zunajtelesne izkušnje rtvslo mV oddaji Zaljubljeni v življenje z Nino Osenar (TV SLO 1, 28. nov 2015) je kot raziskovalka obsmrtnih izkušenj sodelovala Vesna Periček Krapež.

Druga dva gosta sta bila Aleksander Mežek in sestra Emanuela iz Hospica. Svojo obsmrtno izkušnjo na začetku prispevka pove astrologinja Ana Malenica. Prispevek (od pribl. 4 minute naprej) si lahko ogledate tukaj:

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku