• banner duhovna univerza 2016 net

Delavnica Cerkniško jezero

Cerkniško jezero Skrite moči narave
Sobota 21. april, (od 9.30 do 13.30)

Narava je prežeta z magnetizmom, ki napolni vse čute, celi, obnavlja, navdihuje in zdravi. Zato vas vabim na energijsko meditativno odkrivanje pokrajine Cerkniškega jezera. S pomočjo vodene meditacije se bomo poglobili v energijske nianse tega kraja in tudi v skrito življenje devskih varuhov.

Če bi želeli preživeti nekaj razbremenjujočih in osvežujočih ur na tem energijsko pomembnem in močnem kraju Slovenije, srčno vabljeni na delavnico, ki vas bo popeljala v notranji svet te magične pokrajine. Naše orodje za prehod v zaznavo subtilnih, skritih dimenzij, bo petero čutil. Vse nadaljnje informacije in navodila dobite prijavljeni.

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz m

OB PETKIH ob 18h

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Za več informacij pokličite 041 248 339.

Intuitivni Tarot

Delavnica za razvoj intuicije

Intuitivni tarot – razvoj globljega videnja skozi simbole Velike Arkane

Sobota 12. maj (9.00 do 16.00) in nedelja 13. maj (9.00 do 13.00). Ljubljana.

tarot

Spoznajte nekaj novega o Tarotu, ustvarjalno raziskovanje in samoraziskovanje skozi simbole starodavne ikonografije in skritih sporočil Velike Arkane.
Tarot uči o globinah življenja, o osebnem in duhovnem razvoju, o naših lastnih skritih globinah. Njegovi simboli nas vodijo po labirintu izzivov na poti razvoja, emocij in mentalnih predstav, ki nam pomagajo globlje uvideti življenje in sebe. Njegova sporočila vsebujejo ključ do podzavesti in modrost nadzavesti.

Osebno svetovanje

modro zlata mandala

  • Tarot – kaj vam simboli Tarota govorijo o vas in vašem življenju? Terapevtski pogovor in svetovanje.

  • Kristali  kateri kristal je za vas primeren, za samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito ... ? Kako si pomagati s kristali in njihovo magično zdravilno močjo. Svetovanje pri uporabi in izbiri ustreznih kristalov

Informacije, Nataša Zorc, mobi: 031 640 323, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku