• banner duhovna univerza 2016 net

Delavnica Kamniška Bistrica

Kamniška bistrica

Foto: Nataša Zorc

Skrite moči narave

Sobota, 23. junij od 8.30 do 12.30

Kamniška Bistrica z izvirom je polna notranjega lesketa in pršečih vrelcev energije. Tamkajšnja magnetična aura je tako bogata, da zlahka zdrsnemo vanjo in se prežamemo z notranjo lepoto ter občutimo in doživimo notranje vrvenje, ples energij in devskih varuhov. S pomočjo vodene meditacije ter vaj se bomo poglobili v energijske nianse tega kraja in v živahno in lahno skrito življenje belih in zelenih dev.

Energijsko devsko raziskovanje narave

Tivoli

Foto: Nataša Zorc

Nedelja, 1. julij, od 8h do 12h

Tivoli Ljubljana - kaj se skriva pred našimi očmi, v vsakdanjih sprehodih? Ali lahko prestopimo v nevidno kraljestvo in občutimo, doživimo notranje bogastvo in lepoto nečesa, kar je vsakdanje in skoraj neopazno? Veščina usmerjanja pozornosti in budnosti ter uglasitve z notranjim svetom nas obdari z lepoto, točno tam, kjer smo tisti trenutek.

Cena 35 evrov

 

 

Triglav Vrata

Foto: Nataša Zorc

Nedelja 15. julij, od 9h do 17h

Dolina Vrat, Triglav, Triglavska Bistrica: celodnevna delavnica odkrivanja bogatih in mogočnih energij Triglava, energije Zlatoroga, s prenosom energij skozi roke v kreativno delo z glino. Senzitivnostne vaje, meditacija, energijsko raziskovanje.

Cena 50 evrov

Prijave in informacije: Nataša Zorc, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., M: 031 640 323

Intuitivni Tarot

Delavnica za razvoj intuicije

Intuitivni tarot – razvoj globljega videnja skozi simbole Velike Arkane

Sobota 7. julij (9.00 do 16.00) in nedelja 8. julij (9.00 do 13.00) ter dodatno srečanje med tednom, po dogovoru z udeleženimi. Ljubljana.

tarot

Spoznajte nekaj novega o Tarotu, ustvarjalno raziskovanje in samoraziskovanje skozi simbole starodavne ikonografije in skritih sporočil Velike Arkane.
Tarot uči o globinah življenja, o osebnem in duhovnem razvoju, o naših lastnih skritih globinah. Njegovi simboli nas vodijo po labirintu izzivov na poti razvoja, emocij in mentalnih predstav, ki nam pomagajo globlje uvideti življenje in sebe. Njegova sporočila vsebujejo ključ do podzavesti in modrost nadzavesti.

Osebno svetovanje

modro zlata mandala

  • Tarot – kaj vam simboli Tarota govorijo o vas in vašem življenju? Terapevtski pogovor in svetovanje.

  • Kristali  kateri kristal je za vas primeren, za samozdravljenje, za meditacijo, za razvoj intuicije, za zaščito? Kako si pomagati s kristali in njihovo magično zdravilno močjo. Svetovanje pri uporabi in izbiri ustreznih kristalov

Informacije, Nataša Zorc, mobi: 031 640 323, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku