• banner duhovna univerza 2016 net

Vtisi udeležencev naših minulih delavnic

V tem času, osredotočenim na probleme in nabitim z informacijami, ki jih težko sproti sprocesiramo, sta mi duhovni delavnici pri Barbari pomagali, da sem se ustavila, umirila, pogledala vase, pobrskala kar imam dobrega znotraj sebe in se temu ''dobremu'' dve uri posvečala. Kot rezultat sem na koncu imela lažjo, bistrejšo glavo in polno srce pozitivnih občutenj, ki sem jih naprej širila na moje bližnje.

Zaradi takojšnjega pozitivnega učinka je bila to zame nadvse dragocena izkušnja.

Andreja

Kako je, če si srce?

Delavnica

Sreda, 22. julij od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

»Vse, kar poznam, je ljubezen in moje srce je neskončno in povsod.« Hafis

Ljubezen, njena prisotnost ali odsotnost, zaznamuje naše življenje verjetno bolj kot katera koli druga stvar. Na praktični dvourni delavnici bomo izkusili delček mistične poti k duši, v katerem ljubezen in radost raztopita osebnostne meje in omejitve ter se zlijeta v širši proces rasti in preobrazbe.

Kako lahko razvijamo svojo notranjo moč

Delavnica

Četrtek, 23. julij od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

Na praktični dvourni delavnici bomo spoznali, od kod izvira notranja moč ter kako jo lahko razvijamo in krepimo v svojem življenju z namenom, da bi bili odločnejši, bolj vztrajni in pogumnejši.

Čemu živim - kdo sem in kam grem

Delavnica

Torek, 16. junija od 18h – 20h, prek aplikacije zoom

Smisel življenja za mnoge ni zgolj filozofiranje. Je vprašanje, ki vabi k poglobljenemu razmišljanju in spoznavanju samega sebe. Takšnim je bil namenjen tudi rek na antičnem templju boga Sonca v Delfih, vklesan v razbeljen kamen: »Človek, spoznaj samega sebe!« Če prepoznavate, da vas pobuda, ki nikoli ne zastara, nagovarja tudi sredi današnjega sveta, dobrodošli.

Na delavnici bomo prek krajših izkustvenih in meditativnih vaj deležni izkušnje, kdo smo in kam gremo.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku