• banner duhovna univerza 2016 net

Bosna in bosanske piramide

piramida bosna

DUHOVNO – RAZISKOVALNA EKSKURZIJA
24. – 26. junij 2017

Pridružite nam se na ekskurziji v Bosno in v dolino bosanske piramide Sonca.

»Obisk podzemnih tunelov ter bosanske piramide Sonca so me pritegnile zaradi energij, ki jih občutim tam. Po obisku se počutim fizično odlično in vitalno še nekaj tednov, poglobijo pa se tudi moje meditacije, kar je prav čudovito. Zelo se veselim, da se vam bom letos pridružila!« – Alenka

Obisk osrednje Bosne in Arheološkega parka bosanska piramida Sonca je vedno posebno doživetje. Prejeli boste številne informacije in od vodičev dobili odgovore na vprašanja o nastanku, izvoru in namenu piramid, ter si s pomočjo ogledov v živo, vodenih energijskih vaj in meditacij ustvarili svoje mnenje. Deležni boste tudi posebnih zdravilnih energij, ter se regenerirali fizično, psihično in duhovno.
Vzeli si bomo tudi čas za obisk glavnega mesta Sarajeva in izvira reke Bosne, po kateri ima država ime. Tradicionalna prijaznost, značilna hrana in možnost upočasnitve našega vsakdanjega ritma so prav tako nekaj, kar je vredno doživeti!

1. dan: sobota – 24.06.2017 – Odhod iz Ljubljane ob 4.00 uri s parkirišča pred Halo Tivoli. Ob 4.40 uri poberemo potnike v Trebnjem in po potrebi tudi v Novem Mestu, izpred Qlandije. Sledi vožnja preko Zagreba in Slavonskega Broda v smeri Sarajeva.
Okoli poldneva bomo prispeli v kraj Zavidovići, kjer si bomo ogledali eno od znamenitosti Arheološkega parka piramida Sonca – kamnite krogle in preizkusili njihovo energijsko delovanje. Po kosilu sledi vožnja v Visoko, kjer se nad mestom dviga piramida Sonca. Obiskali bomo podzemne tunele Ravne, ki naj bi po trditvah vodičev predstavljali enega od vhodov v piramido. Lokalni vodiči bodo razložili nastanek tunelov in njihovo gradnjo, videli bomo velikanske megalitne kamne in zaznavali njihovo energijsko delovanje. Zrak v tunelih je odličen, z neverjetno visoko koncentracijo negativnih ionov. Prisotna so tudi druga, za človeški organizem zelo zdravilna in blagodejna sevanja. Nastanitev in večerja.

2. dan: nedelja – 25.06.2017 – Izvir reke Bosne, Sarajevo z Baščaršijo
Po zajtrku vožnja do izvira reke Bosne v bližini Ilidže, ki je naravni park s številnimi izviri in pritoki reke. Energijske vaje, meditacija. Nato vožnja v staro mestno jedro Sarajeva, Baščaršijo. Čas za nakupe spominkov in kosilo. Ogled originalnih bosanskih stečkov pred Zemaljskim muzejem BiH, ki so jih v obdobju od 10. do 14. stoletja ustvarili bogumili. Počasi se bomo odpravili proti Visokem in še enkrat obiskali podzemne tunele Ravne, kjer bomo deležni zdravilnih energij.

3. dan: ponedeljek – 26.06.2017 – Dan za odkrivanje skrivnosti piramid
Po zajtrku obisk podzemnih tunelov Ravne, kjer bomo imeli meditacijo. Nato se bomo odpeljali na ogled tumulusa v vasi Vratnica, kjer naj bi bil drugi od podzemnih vhodov v piramido Sonca. Energijske vaje in krajša meditacija. Nato se bomo odpeljali do vznožja piramide Sonca in se povzpeli do arheoloških izkopanin, ki nakazujejo, da bi naj bila piramida delo človeških rok. Po kosilu prosto za počitek ali sprehode, popoldne pa se bomo s taksiji zapeljali na plato pod vrhom piramide Sonca. Krajši vzpon na vrh. Meditacija. Vrnitev v dolino in odhod domov proti Sloveniji. Vrstni red ogledov ne bo nujno tak kot je napisano v programu. Prilagajali ga bomo vremenskim in drugim razmeram.

Cena je odvisna od števila udeležencev:
15 do 20 oseb – 215 €;   21 do 30 oseb – 195 €;   31 do 40 oseb – 180 €;   41 ali več oseb – 165 €

Cena vključuje: prevoz, cestnine, parkirnine, cestne takse, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*** v dvo ali troposteljnih sobah TWC, organizacijo ekskurzije, vodenje in meditacije.

Cena ne vključuje: kosila prvi in drugi dan, vstopnin po programu, taxi prevoza na plato piramide (5 € po osebi) – vse skupaj cca 50 €.

Doplačilo: enoposteljna soba 10 € na noč.

Pridržujemo si pravico do minimalne spremembe programa v primeru zastojev, stavke ali objektivne zamude, spremenjenega urnika ... Program naj pri tem ne bi bil okrnjen.

Voditelj ekskurzije: Brane Krapež (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., gsm +386 41 988 556), učitelj na Duhovni univerzi.

Prijave pošljite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prijava je zares potrjena šele po vplačilu akontacije 50 € na TRR. Številko TRR bomo vsem prijavljenim sporočili, ko se bo zbralo minimalno število prijav. Če oz. ko bo dovolj prijav, se bomo povezali s turistično agencijo Roundabaut trevel iz Ljubljane zaradi organizacije potovanja. Preostali znesek je treba vplačati najkasneje do 19. junija, ki je tudi skrajni rok za prijavo.

Priporočamo, da si sedež rezervirate čim prej.

Prisrčno vabljeni,
Brane

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku