• banner duhovna univerza 2016 net

Kristali - sporočilo moči in lepote

kristalKristali so modreci zemlje in mineralnega sveta. Za nas imajo dragoceno sporočilo, do katerega lahko pridemo s pomočjo intuicije. Česa nas učijo, kaj nam sporočajo? Kako se lahko povežemo z njimi in občutimo njihove energije? Kaj je tisto, kar ustvarja vrhunsko lepoto in red v njih? Kako delujejo na okolico in človeka, kakšne energije izžarevajo? Prevzamejo nas s svojo lepoto, lesketom svetlobe, imajo pa moč, da v nas izzovejo potrebo po spremembah, da nas uglasijo v višjo, zdravo vibracijo, da nam pomagajo na mnogotere načine.

Vabim vas na delavnico, v kateri bomo odkrivali to neverjetno notranje bogastvo kristalov, razvijali občutenje energij, spoznavali njihove različne vibracije, se poglobili v načine čiščenje, uglaševanja in nasploh energijskega dela z njimi.

Odgovorili še na to, kako komunicirati s kristali, kako se povezati z njimi, kako sodelovati z njihovo magično silo, kako jih izbirati, uporabljati, občutiti ter kako razvijati intuicijo z njihovo pomočjo.

KDAJ: petek 28. 7., od 18.00 do 21.00, sobota 29. 7. in nedelja 30. 7., od 17.00 do 21.00.
KJE: Ljubljana
CENA: 85 evrov

Prijave in informacije: Nataša Zorc, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , M: 031 640 323

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku