• banner duhovna univerza 2016 net

Energijsko-devska raziskovalna delavnica v naravi

Triglavska bistricaTRIGLAVSKA BISTRICA IN VRATA

Svežina vode, njena magična svetloba, čistost in pretočnost, ima veliko in globoko sporočilo za človeka. Gorska voda – njena živost, pa je še prav posebna, saj simbolizira novo rojstvo življenja, izvir in v sebi zgošča moč in radost novih začetkov. Kaj nam pripovedujejo deve, nimfe in vile vode? Kaj nam sporočajo, česa nas učijo? Vse to bomo odkrivali ob obrežjih krasne, kristalno čiste, Triglavske Bistrice.

Dolina Vrat, ki se konča ob vznožju Triglavske severne stene, pa je prav posebno svetišče in vabi v zatopitev. Meditacija ob tej mogočni steni, energija, ki prebuja srčnost, levje-srčnost in pogum, je prag, prehod v višje stanje zavedanja. Povezava z devskim varuhom, gorskim velikanom - stražarjem tega največjega in najsvetejšega templja v naravi slovenskega prostora, je vredna raziskovanja, nas prebuja, aktivira moč lastnih korenin in voljo duha. Za klenost, pogum, vizijo in ljubezen do življenja.

Na delavnici bomo delali ustrezne vaje zunajčutnih zaznav, povezovali se bomo z devskim življenjem – s pani, varuhi, vilami, vodnimi nimfami, kontemplirali in meditirali ter izkušnjo vtisnili v talisman ali mandalo, ki jo bomo izdelali tam.

 

Delavnica je celodnevna, s pričetkom ob 8.30 in zaključkom okoli 16. ali 17. ure.

Kdaj: 18. 8. 2017, petek
Vse ostale informacije dobite prijavljeni.
Cena: 50 evrov

Prijave so obvezne, število udeleženih je omejeno!
Prevoz je v lastni režiji, z medsebojno pomočjo in razpoložljivostjo, da vsak avto prepelje več oseb, tako se tudi stroški prevoza delijo. Ne želimo preveč praznih avtomobilov!

Informacije in prijave: Nataša Zorc, 031 640 323 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V primeru slabega vremena bo delavnica prestavljena na drug termin.

 

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku