• banner duhovna univerza 2016 net

Energijsko devsko raziskovanje narave in mest

Cerkniško jezero m

Foto: Nataša Zorc

CERKNIŠKO JEZERO, nedelja, 22. julij, od 8h do 12h.

S pomočjo vodene meditacije se bomo poglobili v energijske nianse tega kraja in tudi v skrito življenje devskih varuhov. Nekaj razbremenjujočih in osvežujočih ur na tem energijsko pomembnem in močnem kraju Slovenije, vas bo prerodilo in navdihnilo.

Cena 35 evrov

 

 

Triglav Vrata

Foto: Nataša Zorc

DOLINA VRAT S SEVERNO TRIGLAVSKO STENO IN TRIGLAVSKA BISTRICA, nedelja 29. julij, od 9h do 17h.

Celodnevna delavnica odkrivanja bogatih in svetih energij Triglava ter energije Zlatoroga. Senzitivnostne vaje, meditacija, energijsko raziskovanje, s prenosom energij skozi roke v kreativno delo z glino. Kar boste ustvarili, odnesete domov, da bo kot mali delček te plemenite energije v vašem domu.

Cena 50 evrov

 

istra groznjan

 

GROŽNJAN, četrtek, 2. avgust, cel dan.

Čudovito, staro, umetniško mesto v hrvaški Istri, ki priteguje s svojim magnetizmom. Kako je v njem meditirati in aktivirati lastni umetniški ustvarjalni tok, ter se povezati s starodavnimi varuhi mesta, lahko odkrijete na tem energijskem raziskovanju. Vključuje kreativno ustvarjanje in delo z rokami.

Cena 40 evrov

 

V primeru dežja bodo delavnice prestavljene na drug termin. Prevoz v dogovoru s soudeleženci in razporeditev po avtomobilih.

Prijave in informacije: Nataša Zorc, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., M: 031 640 323

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku