• banner duhovna univerza 2016 net

Potovanje k Sebi – 7 poti do duše

Drevored

Vabljeni na uvodno predavanje

Torek, 14. aprila ob 18. uri, preko aplikacije ZOOM

V časih, ko se zdi, da se dogodki vrtijo hitreje, kot jim uspemo slediti, je dobro poznati pot do stabilne točke. Ta ni nikjer drugje, kot v samem središču vrtenja. Pot do tega središča je potovanje k Sebi.

Na našem potovanju bomo spoznali 7 poti do duše, o katerih govori ezoterika, modrost duše. Ugotovili bomo, katera nam je najbolj domača in kako nas lahko vsaka obogati ter nam odkrije del spoznanja o nas samih. In kako nas vse vodijo k spoznanju tiste osebe ali bitja, ki ga morda iščemo za kopreno zunanjega videza in minljivosti.

V torek, 14. aprila ob 18. uri vam bom predstavila vsebino in potek programa 7 poti do duše. S programom bomo začeli takoj, ko bo dovolj prijavljenih.

◊◊◊

V življenju je veliko stvari, ki jih moramo narediti. Ena najpomembnejših je, da spoznamo sebe in raznolike poti, ki vodijo do sebe. To je dogodivščina brez primere, v kateri spoznavamo značilnosti, lepoto, pa tudi preizkušnje, skrivnosti in zaklade te poti ter pokrajin, prek katerih vodijo. Tako kot ima vsakdo svojo pot skozi življenje, ima vsakdo tudi svojo pot, ki ga vodi k sebi: za umetnika je to pot lepote, znanstvenik se poglablja v matrico stvarstva, nekomu spet je to pot delovanja, drugemu pot srca in ljubezni. Kolikor ljudi, toliko načinov.

V programu Potovanje k sebi bomo spoznavali 7 poti do duše. Spoznali bomo ne samo, katera nam je najbolj domača, ampak tudi, kako nas lahko vsaka obogati in nam odkrije spoznanje tistega dela sebe, ki ga morda že dolgo iščemo za kopreno zunanjega videza in minljivosti.

Nekaj poudarkov iz vsebine:
Pot modrosti – Na tej poti bomo začeli spoznavati, kdo vse sem ter kakšen vse sem.
Pot srca – V odgovoru na vprašanje, po čem hrepeni naše srce, se bomo srečali z aspiracijo, globokim mirom, radostjo, sprejetostjo in ljubeznijo.
Pot luči – To je pot kultivacije razuma, da postaja vedno bolj odprt, sproščen, buden in čuječ, ter nas odpira pravemu zaznavanju tega trenutka ter sebe v njem.
Pot rituala – To je pot obrednosti in plesa z dušo v našem vsakdanjem življenju. Srečali se bomo s pomenom reda in ritma v svojem življenju.
Pot delovanja – Delovanje pomeni akcijo ali karmo. Pravilno delovanje v tem trenutku je jamstvo za 'dobro karmo' v naslednjem.
Pot harmonije – Ta pot nas uči, kako živeti polnost pravilnih odnosov: do sebe, z drugimi, do narave.
Pot volje – Je pot poguma, neustrašnosti, tveganja in sposobnosti žrtvovanja. Ni za vsakega, a vendar brez nje nihče ne more zares priti do Sebe.

Način dela in trajanje:
Program bo potekal v obliki tedenskih srečanj, ob ponedeljkih, od 18. do 20.30 ure, od konca marca do junija, in od septembra do novembra 2020. Julija bo vikend seminar. Podrobnejši urnik in termin seminarja bodo objavljeni na začetku programa.

Program je oblikovan kot preplet predavanj iz večne modrosti in ezoterike, izkustvenih ter energijskih vaj, treninga čuječnosti in meditacije ter pogovorov. Zapiske predavanj in obravnavanih tem boste prejemali sproti na srečanjih.

Šolnina: ob vpisu poravnate prvi obrok v višini 105 EUR, preostali del šolnine poravnate v 8 mesečnih obrokih po 105 EUR. Ob enkratnem plačilu celotne šolnine prejmete 5% popusta. Enako velja, če sta oba udeleženca iz istega gospodinjstva. Kdor je v preteklosti obiskoval katerega od programov Duhovne univerze ali Šole čustvene inteligence, ima ob vpisu 10% popust.

Program bo vodila Barbara Škoberne, učiteljica za osebno in duhovno rast. Informacije in prijave Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041/248 339.

֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍

Vabljeni na uvodno predavanje v program
Potovanje k Sebi – 7 poti do duše.
Torek, 14. aprila ob 18. uri, preko aplikacije ZOOM

֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍

 

POMEMBNO: Zaradi trenutnih razmer bo predstavitev programa prek računalniške aplikacije »zoom«. Če želite prisostvovati, vas prosimo, da se predhodno prijavite, tako da pošljete email na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V emailu naj bo vaše ime, e-naslov in GSM, če bi ob začetku prenosa morali na hitro kaj skomunicirati. Prosimo, da email pošljete najkasnejedo ponedeljka, 13. aprila, do 24. ure. Pred virtualnim srečanjem boste po emailu prejeli povabilo – zoom povezavo, na katero boste kliknili in se priklopili na srečanje. Hvala za razumevanje!

Program bom vodila Barbara Škoberne, učiteljica za osebno in duhovno rast. Informacije in prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 041 248 339.

Bodite in ostanite zdravi!  🍀

֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍ ֍

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku