• banner duhovna univerza 2016 net

Brezplačni začetni tečaj meditacije

Nebo nad vodo4 srečanja po 2 uri.

Prvo srečanje v torek, 12. maja 2020, od 18:00 do 20:00, preko aplikacije ZOOM

Toplo vabljeni, da se pridružite!

Ni skrivnost, da je ena od navad najsrečnejših ljudi na svetu prav meditacija.

Zakaj bi bilo to za Vas pomembno?

Meditacija še zmeraj velja za najučinkovitejšo metodo sproščanja telesa, čustev in uma. Nas podpre v času negotovosti. Nam pomaga, da najdemo sebe. Ter tudi pot do sočloveka. V nas med mnogimi dokazanimi dobrobitmi krepi vidik samospoznavanja ter zavedanje, da z novimi spoznanji sami vplivamo na določen vidik razvoja dogodkov v svojem življenju.

Sreča je stanje duha, kot je rekel aktualni dalajlama. Kar bi lahko prevedli skoraj dobesedno, da, kadar smo daleč od svojega duha, smo nesrečni in se iščemo. Na srečo velja tudi nasprotno. Prvi korak, da znova najdemo sebe, ujamemo svojega duha, torej zavedanje sebe v poglobljenem vidiku, je, da se najprej zares umirimo. Potem sledi naslednji korak. In temu naslednji. Korak za korakom vse bližje sebi. In drži tudi, da v vse globljo srečo samih s seboj in s svetom, ki je naša neodtujljiva družina.

Ker je srečo izpolnjujoče deliti, toplo vabljeni na brezplačni začetni tečaj meditacije (4 srečanja po 2 uri)!

Kdaj: torek, 12. 5. 2020 od 18:00 do 20:00

Kje: preko računalniške aplikacije ZOOM

Način prijave: prijavo predhodno posredujete tako, da pošljete e-mail na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V e-mailu naj bo vaše ime, e-naslov in GSM, če bi ob začetku prenosa morali na hitro kaj skomunicirati. Prijave pošljite čimprej in si zagotovite prosto mesto na delavnici. Pred virtualnim srečanjem boste na svoj e-naslov prejeli povabilo – zoom povezavo, na katero boste kliknili in se priklopili na srečanje.

Program bom vodila Mateja Meško Kaiser, učiteljica za osebno in duhovno rast. Informacije in prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali telefon 040 801 542 (med tednom od 16h do 20h).

Veselimo se skupnega samospoznavanja in meditacije z Vami!

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku