• banner duhovna univerza 2016 net

Duhovna univerza – Šola ezoterike

OrelŠola ezoterike je namenjena spoznavanju duhovnih razsežnosti človeka in sveta ter življenju iz njih. Ezoterika je v osnovi veda za novi čas, za duhovno prebujajočega se človeka, ki želi več globine in smisla v življenju ter išče odgovore na pomembna vprašanja. Odstira nam skrivnosti življenja, ki govorijo o našem izvoru, o potencialni veličini duha, ki jo lahko skozi razvoj dosežemo in izražamo.

Posreduje nam védenje, s katerim lahko spreminjamo svoje življenje, odkrivamo njegove neslutene globine in izpolnjujoči smisel. Pred nas postavlja izziv, da se učimo pravilno živeti v skladu z duhovnimi zakonitostmi, ki veljajo v ozadju vidnega in nevidnega sveta, da si z njimi pomagamo na svoji poti ter preobražamo svet na bolje. Ezoterično védenje nam razodeva skrito magijo pravilnega odnosa do sebe, do duše, do soljudi, do narave in celote sveta.

Pred vami sta dva programa, vsebinsko sorodna, a vsak z nekoliko drugačnim pristopom. Oba nas popeljeta k Sebi in od Sebe navzven, v bolj izpolnjeno življenje.

Kdo sem in kaj lahko postanem

Vodi nas v spoznavanje znanosti in umetnosti ezoterike. Z razsvetljujočim in hranljivim védenjem razkriva osupljivo kompleksnost, dinamiko in urejenost človekovega bitja in razvoja. Vodi ga Leo Ivandič. Več ...

Potovanje k sebi – 7 poti do duše

Razgrinja večne univerzalne resnice o človeku in svetu kot tančico za tančico do lepot lastne biti. Vodi ga Barbara Škoberne. Več ...

 

PREDSTAVITVENA PREDAVANJA

Kdo sem in kaj lahko postanem
Četrtek, 8. oktober, ob 18h, po zoomu.

Potovanje k sebi – 7 poti do duše
Ponedeljek, 5. in 12. oktober 2020, ob 18h, po zoomu.

Pričetek: oktober 2020.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku