• banner duhovna univerza 2016 net

Tarot svetovanje na poti življenja

Mandala modro oranzna m

Vabljeni na osebni pogovor in svetovanje, ki vam lahko pomaga pri razumevanju in razreševanju osebne in tudi družinske karme. Simboli tarota dajejo podobo nezavednim vzrokom in vzgibom, ki nas vodijo skozi življenje. Zato je takšno svetovanje tudi delček potovanja k samemu sebi. Celovito in zaokroženo svetovanje je sestavljeno iz dveh srečanj.

V času omejitev zaradi Covida, poteka svetovanje preko Zooma. Na izrecno željo tudi v živo, z ustrezno zaščito.

Cena posameznega srečanja je 60 evrov. Srečanji si sledita v časovnem razmiku najmanj enega tedna in največ 14 dni, v skladu z vašimi možnostmi.

Več informacij glede prijave in poteka: 031 640 323, Nataša Zorc

Prvo srečanje je posvečeno temu, da razgrnemo vpogled v življenjsko situacijo, ki vas zanima: konkretno ali splošno, sedanjo, preteklo ali prihodnjo. Z razumevanjem morebitnih omejitev, odprtih možnosti ter delovanja psihoenergijskih sil iz ozadja, bova poiskala globlje razumevanje in pravilnejši odnos do vaše življenjske situacije.

Drugo srečanje je namenjeno skupnemu iskanju prerazporeditve energij, ki bi lahko vodile do razrešitve. Iščemo najboljše, najbolj pravilne (uglašene tudi z vašim duhovnim bistvom) in za vas najbolj uresničljive poti in smeri, v katere bi bilo dobro vložiti energijo.

Obe srečanji predstavljata povezan proces s katerim boste lahko prišli do vpogleda v ozadje skritih silnic, ki tkejo niti vaše usode. Svetovanje ima terapevtsko naravo, saj pomaga pri razklepanju energijskih vozlov, omogoči razbremenitev notranjih napetosti ter prinese svež pretok energije. Seveda ostajajo morebitne spremembe življenja in odločitve v vaših rokah, Tarot pa vam bo v zapletenem labirintu življenja dal pomemben uvid v možne rešitve in vam tako pomagal, da boste lažje izbrali svojo pot.

Področja raziskovanja:

  • Samospoznavanje, samorazvoj, samouresničevanje na duhovni poti. Izzivi, pasti, spodbude.
  • Odnosi
  • Osebni razvoj
  • Izbiranje in odločanje
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku