• banner duhovna univerza 2016 net

Zunajtelesne izkušnje

Zunajtelesne izkušnjeKnjiga in CD

Zunajtelesne izkušnje povezujejo dva svetova, zunanjega in notranjega.
Subjektivno doživljanje je unikatno, izkušnje pa univerzalne, saj v njih lahko prepoznamo ezoterične zakonitosti.
Glavno sporočilo tovrstnih izkušenj je, da je zavest sicer povezana s telesom, a hkrati tudi neodvisna od njega.

CD Meditacija Izkušnje svobode zavesti

Knjigi je priložena zgoščenka z vodeno meditacijo. Vpeljala vas bo v prvi korak pri izkušanju svobode zavedanja in globljega stika s svojo duhovno naravo. Naj vam bo v pomoč in spodbudo pri lastnem raziskovanju.

O knjigi so dejali

Kot preučevalec zunajtelesnih izkušenj vem, kako dragocena je vsaka nova knjiga z omenjenega področja, še posebej če je napisana v slovenskem jeziku. Darja je s pričujočo knjigo le še enkrat potrdila, da sodi ne le med pionirje na področju raziskovanja zunajtelesnih stanj zavesti, temveč da s tankočutno prodornostjo in sistematičnostjo postavlja smernice nadaljnjega razvoja te zagotovo zanimive in slabo raziskane plati človekovega zavedanja.
Sandi Jug

Objektivno raziskovanje zunajtelesnih izkušenj kot tudi subjektivno doživljanje le teh nas spodbuja k raziskovanju notranjih globin, katerih edini cilj je spoznati Sebe in s tem doseči VSE. V knjigi so opisane tako znanstvene raziskave teh nenavadnih doživetij kot tudi subjektivne izkušnje mnogih, pa tudi tehnike, s katerimi si lahko pomagamo pri raziskovanju svojih skritih potencialov. Jedrnat opis subtilnih ravni človeškega bivanja v uvodnem delu je dober vodnik, da se na tej poti ne izgubimo. Pri tem avtorica ves čas opozarja bralca na najbolj spolzek del tega raziskovanja, t.j. osnovni motiv, ki se kaj hitro lahko sprevrže v potrjevanje samopomembnosti.
prof.dr. Igor Kononenko


Avtorica: Darja Cvek Mihajlović

Izdal: Zavod CDK, Ljubljana
Cena: 18,40 EUR

 

Naročilo:

  • e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • tel.: 031 233 180
Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku