• banner duhovna univerza 2016 net

Poletne počitnice za dušo na otoku Ižu

KAKO LJUBITI IN BITI SREČEN

25. julij do 1. avgust ali 5. do 12. september 2015

 

zalivMnenja udeležencev po koncu delavnice »KAKO LJUBITI IN BITI SREČEN«:

Ko sem se prijavila na delavnico, nisem vedela, da lahko na delavnici doživiš toliko lepih in srečnih trenutkov in se veliko naučiš o življenju.
Darinka

Zame je bila delavnica posebna pozitivna izkušnja. Čutim, da me raziskovanje neznanega veseli in osebnostno krepi. Barbara, upam, da se še srečava. Hvala lepa.
Vanja

Skozi čudovito potovanje na delavnici sva s pomočjo Barbare spoznala, da te sreča in ljubezen obiščeta, če jima odpreš vrata, ko potrkata.
Janca in Iztok

Že sam otok Iž te s svojo septembrsko mirnostjo in prizanesljivostjo spodbudi, da ob zvoku valov in dotiku borovih iglic pod stopali (ponovno) najdeš pot do sebe. Barbarina delavnica mi je pomagala, da sem v sebi obudila tisto, česar že dolgo nisem občutila, ter me opremila z načini, kako to vsakič znova poiskati. Jaz, moja duša, kot tudi moj skeptični um, smo ji neskončno hvaležni.
Taja

»Kako ljubiti in biti srečen« je delavnica, ki te z zanimivimi pristopi z lahkoto popelje do občutenja ljubezni in sreče. Kako to prenesti v vsakdanje življenje pa je že umetnost. A vendar, če smo se podali na pot ljubezni in sreče in na njej vztrajamo, bomo kljub oviram in padcem, enkrat prišli do cilja. Delavnica me je še bolj utrdila v prepričanju, da je sreča stvar naše odločitve.
Posebej zanimivo je bilo, da je bila delavnica dvojezična (angleščina in slovenščina).
»Cvetlica«

We were lucky to attend the workshop Love and Happiness with Barbara. This topic is really huge one though Barbara has a way to explain things in an easy, loving and understandable way so we could benefit on all levels of consciousness. The workshop has revealed what love and happiness means to us and how to stay and love and happiness in our every day.
Galina and Alexander

Vesela sva, da sva se udeležila delavnice o ljubezni in sreči, ki jo je vodila Barbara. Gre za zelo obsežno temo, vendar jo je Barbara znala podati na enostaven, ljubeč in razumljiv način, tako da smo veliko pridobili na vseh ravneh zavedanja. Delavnica je razkrila, kaj nam sreča in ljubezen pomenita in kako lahko ostanemo povezani z njima v vsakdanjem življenju.
Galina in Alexander

 ---

Septembrski dnevi na morju so čudoviti, ni več gneče, morje je še toplo, izven sezonske cene ugodne ... kot nalašč za čas zase in tisto, kar nam je v življenju dragoceno.

Na delavnici bomo v stiku z naravo, lepoto in dušo raziskovali, kaj nam pomenita sreča in ljubezen ter kako ju lahko povabimo v svoje vsakdanje življenje.

Voditeljica: Barbara Škoberne.

Prijave in informacije: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 041 248 339

Trajanje: 5 dni / 3 ure na dan

 

Cena polpenziona na osebo v €25.7. – 1.8.5.9. – 12.9

dvoposteljna soba

balkon s pogledom na morje

455245

dvoposteljna soba

balkon s pogledom na kamp

399245

dvoposteljna soba

brez balkona

357245

enoposteljna soba

brez balkona

455245
kamp231175

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vsak dan bo potekal brezplačen spremljevalni program: pozdrav soncu na hribu Korinjak, jutranja joga, vodena meditacija v piramidi, večerna plesna in glasbena zabava.

ORGANIZIRAN JE AVTOBUSNI PREVOZ iz Maribora (5.00), Celja (6.00), Krškega (7.15); Ljubljane (6.00), Novega mesta (7.00), Motela Čatež (7.30). Cena s popustom (povratna karta) je 60 eur, v eno smer 40 eur.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku