• banner duhovna univerza 2016 net

Živeti tukaj in zdaj

cvetje Iž 13. - 10. september 2016

Nekaj mnenj udeležencev delavnice

Hvala za neizmerno lepe sproščujoče trenutke, preprosto resnico vaj in tehnik ozaveščanja. Delavnica mi je dala potrditev smeri, v kateri hodim. Ničesar nisem pogrešala.

Erika


Hvaležna sem, da se bila lahko prisotna na tej delavnici. Bila je to, kar sem pričakovala. Všeč mi je sistematičen način podajanja poglobljenega znanja. Jasno, prijetno, strokovno, toplo. Hvala za spodbudo na poti razvoja.

Metka


Delavnica mi je bila všeč. Iz dneva v dan sem se bolj prizemljevala, bolj sem čutila sebe in svet okoli sebe – svet, ki je resnično prečudovit, pisan, poln skrivnosti za popotnika, ki išče pristnost, polnost, prizemljitev.

Željka


Vaje so bile zelo nežne in mehke, vendar zelo učinkovite – presenetljivo, na tak način še nisem čutila svojega telesa. Vaje sproščanja so poglobile moje stanje sproščenosti in meditacijo, pozornost na zavestne vdihe in izdihe bom vključila v svoje življenje.

Mateja


Delavnica mi je utrdila sprejemanje preteklosti, ki je posledica minulih ravnanj. Sedanje delovanje, misli, čustva, pozornost, osrediščenost, določajo mojo prihodnost: namen, delovati osrediščeno, odgovorno, dušno.

Nevenka


Delavnica mi je prinesla notranji mir in lepši pogled na prihodnost. Skozi pogovore, vaje in spoznanja sem spoznal način oziroma teorijo dihanja, občutka ob dotiku, notranji nasmeh in občudovani pogled na predmet, ki sem ga držal v dlani. Vse je potekalo v miru brez nekega naprezanja in vsiljevanja. Takih delavnic si v prihodnosti še želim.

Srečko


Hvala za prijetno in zanimivo delavnico, ki je še en svetleč kamenček v mozaiku mojega vseživljenjskega učenja in prepoznav. Rezultati delavnice bodo najbolj opazni ob našem naslednjem srečanju.

Vinko


Odlična delavnica. Pripeljala me je do mesta osredotočenosti v meni in me s tem pripeljala v ZDAJ in TU. Pomembno je le, da bom čim več »vadila«. Dala pa mi je tudi bolj globoke uvide v mene samo, moje življenje in smisel.

Renata


Delavnica mi je obogatila dopust, da sem z vsemi čuti doživela trenutke na otoku Ižu. Všeč so mi bile meditacije in vaje vodene z izredno nežnostjo in milino. Žela bi si, da se nekateri trenutki, ki so bili nebeški, še kdaj vrnejo.

Majda


Na delavnici sem se zavedel pomena ozaveščenega dihanja in možnosti usmerjanja svoje zavesti z dihanjem. Počutil sem se prijetno, naučeno in osvojeno bom uporabljal v vsakdanjem življenju. Odprl se mi je tudi jasen in resničen pogled na umetnost haiku poezije.

Velimir

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku