• banner duhovna univerza 2016 net

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz

Če želite narediti nekaj dobrega za svet in zase. Ob petkih ob 18h uri.
Za več informacij pokličite 041 248 339 (Barbara).

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, namenjena vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost, pa ne veste kaj in kako. Med transmisijsko meditacijo prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Njihove energije prikličemo s pomočjo Velike invokacije, potem pa pozornost ohranjamo zbrano v čelni čakri med obrvmi. Tako vzpostavimo med seboj in duhovno hierarhijo mojstrov modrosti telepatski kanal, po katerem lahko energije tečejo, kamor je potrebno.

Transmisijska meditacija je preprosta in zelo učinkovita oblika skupinske meditacije, v kateri omogočimo, da se visoke duhovne energije spuščajo na Zemljo. Ni mogoče, da bi nekaj časa sodelovali pri transmisijski meditaciji, ne da bi opazili tudi lasten duhovni napredek. Za svet ali zase v tem trenutku ne morete storiti nič boljšega, kot prevajati te mogočne duhovne energije.

Za koga je transmisijska meditacija: za vsakega, ki čuti željo po služenju širši skupnosti in si je pripravljen za to redno, enkrat tedensko, vzeti eno do dve uri časa.

Na srečanjih spregovorimo tudi o duhovni hierarhiji mojstrov modrosti in Maitreji, Učitelju sveta.

Srečanja so ob petkih od 18h – 20h. Prosimo za točnost.

Prispevek za prostor: 3 eur.

 

Vodi: Barbara Škoberne, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., gsm 041 248 339.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku