• banner duhovna univerza 2016 net

Transmisijska meditacija

Svetlobni kriz

Ob petkih ob 18h uri.

Urnik v poletnem času se bo prilagajal prisotnosti udeležencev. Če bi se želeli pridružiti, se prosim prej pozanimajte po telefonu (sms na 041 248 339).

 

Transmisijska meditacija je oblika skupinske služiteljske meditacije, med katero prevajamo visoke duhovne energije mojstrov modrosti in učitelja sveta Maitreje v prostor. Namenjena je vsem, ki čutite, da bi želeli nekaj prispevati za širšo skupnost in vam taka oblika duhovnega služenja ustreza. Prispevek za prostor 3 eur. Prosimo za točnost.

 

Transmisijska meditacija je preprosta in zelo učinkovita oblika skupinske meditacije, v kateri omogočimo, da se visoke duhovne energije spuščajo na Zemljo. Ni mogoče, da bi nekaj časa sodelovali pri transmisijski meditaciji, ne da bi opazili tudi lasten duhovni napredek. Za svet ali zase v tem trenutku ne morete storiti nič boljšega, kot prevajati te mogočne duhovne energije.

Za koga je transmisijska meditacija: za vsakega, ki čuti željo po služenju širši skupnosti in si je pripravljen za to redno, enkrat tedensko, vzeti eno do dve uri časa.

Na srečanjih spregovorimo tudi o duhovni hierarhiji mojstrov modrosti in Maitreji, Učitelju sveta.

Srečanja so ob petkih od 18h – 20h. Prosimo za točnost.

Prispevek za prostor: 3 eur.

 

Vodi: Barbara Škoberne, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., gsm 041 248 339.

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku