• banner duhovna univerza 2016 net

Utrinki z Duhovne univerze 11

Nekaj mnenj slušateljev ob zaključku zadnjega 1. letnika:

Ta program pomaga, da lepše živimo. Najbolj pa mi je všeč meditacija. – Primož

Pri meditaciji mi je všeč, da si vzamem čas zase, da me pomiri, da »začutim« dušo. Iz vsebine mi je bilo zanimivih več stvari, izpostavila bi razlago o nastanku sveta. – Katja

Utrinki z Duhovne univerze 9

Danes si urejam zapiske včerajšnje vaje – in presune me globina resnice o duhovnih zakonih življenja in njihovi povezanosti. To je snov, ki bi jo bilo vredno periodično obnavljati, da se res zasidra v bit delovanja. Zavedanje o teh stvareh mi je najmočnejše orodje v še tako nevihtnih situacijah vsakdana. Zdi se mi, da sem v fazi, kjer se mi duhovne vsebine prelivajo v delovanje samo. Zato so mi vaje in utrjevanje super. Hvala :)   (Sabina iz 1. letnika DU)

Utrinki z Duhovne univerze 8

Pogum je močna duhovna kvaliteta, morda temeljna, ki omogoča izražanje vrsto drugih. Zanimivo, da latinska beseda za dušo - anima - pomeni tudi pogum in življenjski dih. Pogum je v jedru našega bitja. Pogum je afirmacija življenja.

Utrinki z Duhovne univerze 7

Skrivnosti kraljestev narave
Prelepa je narava! Zlasti spomladi, ko se znova prebuja, razcveta, diši, poje. Zakaj so rastline tako barvite in dišeče? Kaj žene ptice, losose in druge živali na dolga potovanja, vedno znova?

Prijavite se na e-novice in bodite obveščeni o delavnicah in ostalih novostih.

Duhovna univerza na Facebooku